17.01.2022, 15:34

Президент Дуда зустрінеться з президентом Зеленським

Міністр Павел Сольох повідомив, що попереду тиждень, протягом якого відбудуться численні консультації щодо ситуації в Україні, зокрема, питання агресивної політики РФ обговорять президенти Анджей Дуда і Володимир Зеленський

Про це повідомляє Польське Радіо.

Голова Бюро національної безпеки Павел Сольох заявив, що переговори з Росією не принесли жодних рішень щодо безпеки України. В ефірі Польського радіо очільник БНБ сказав, що вторгнення Росії в Україну надалі дуже ймовірне.

Міністр Сольох нагадав, що минулого тижня питання сходу України кілька разів обговорювалися з Росією США, НАТО та ОБСЄ. Він зазначив, що росіяни не відмовилися від своїх вимог, а американці запевнили, що питання не вирішено. «Можна сказати, що ситуація в глухому куті», – сказав голова Бюро нацбезпеки Польщі. Водночас міністр наголосив, що з огляду на наполегливість Заходу росіяни можуть вирішити провести наступ. На його думку, це може статися найближчими днями.

За словами голови Бюро національної безпеки Павела Сольоха, попереду тиждень, протягом якого також відбудуться численні консультації щодо ситуації в Україні, переважно всередині союзників. Президент Анджей Дуда зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським.

НАТО застерігає від можливості вторгнення Росії в Україну. Москва зібрала тисячі солдатів на кордоні з Україною і вимагає від влади Північноатлантичного альянсу вивести війська зі східного флангу та взяти на себе зобов’язання не поширювати свій вплив на Східну Європ

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: