• Головна
  • Новини
  • Представили нового очільника Дрогобицької РДА Степана Кулиняка

18.03.2021, 19:47

Представили нового очільника Дрогобицької РДА Степана Кулиняка

Сьогодні, 18 березня, голова Львівської ОДА Максим Козицький представив нового очільника Дрогобицької РДА Степана Кулиняка керівникам територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, представникам органів місцевого самоврядування, громадськості.  

Про це повідомили в Львівській ОДА. 

«Призначення на таку посаду – це прояв довіри від Уряду і Президента. Але водночас велика відповідальність. І в першу чергу перед людьми, – сказав Максим Козицький, звертаючись до новопризначеного керівника. – Дрогобиччина, як і вся Львівщина, має якісно розвиватися».

Степан Кулиняк - уродженець Дрогобича. Закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка за спеціальністю правознавство, Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України за спеціальністю державне управління, Тернопільський національний економічний університет, спеціальність – фінанси, банківська справа та страхування. Дотепер працював керівником апарату Дрогобицької райдержадміністрації.

Нагадаємо, останнім часом у Дрогобицькому районі реалізовано багато проєктів. Відкрито дитсадок у селі Нагуєвичі, оновлено приймальне відділення в першій міській лікарні, введено в експлуатацію дорогу Львів-Пустомити-Меденичі. Також завершено ремонт автошляху Східниця-Пісочна, триває будівництво її ділянки в обхід карстових проваль біля Трускавця. Продовжується ремонт дороги Дрогобич – Довголука. Торік проклали водопровідні мережі 800-метрового магістрального водогону Гірне-Дрогобич. Їх планують запустити в експлуатацію вже після закінчення опалювального сезону, оскільки врізка вимагає припинення водопостачання до Дрогобича та Стебника на кілька днів.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: