• Головна
  • Новини
  • Правоохоронці затримали чоловіка, який зґвалтував 11-річну дівчинку

25.03.2019, 15:55

Правоохоронці затримали чоловіка, який зґвалтував 11-річну дівчинку

У Хмельницькій області працівники кримінальної поліції затримали чоловіка, який зґвалтував 11-річну дівчинку, передає прес-служба області.

Подія трапилася вчора, 24 березня, близько 17.00 години в одному із сіл Шепетівського району. Під приводом розпалювання багаття 28-річний зловмисник заманив 5-класницю до себе додому. Там проти її волі вступив із дівчинкою у статеві зносини, заволодів її мобільним телефоном, після чого зник у невідомому напрямку.

Повернувшись додому, потерпіла все розповіла матері, а та одразу ж звернулась за допомогою в поліцію. На місце невідкладно виїхала слідчо-оперативна група, на пошуки гвалтівника були зорієнтовані усі наряди Шепетівського відділу поліції. І вже вранці працівники кримінальної поліції розшукали його в тому ж селі — зловмисник переховувався у сіннику. Молодика затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

До речі, зловмисник раніше вже притягувався до відповідальності за майнові злочини. По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 152 (Згвалтування) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають. Вирішується питання про оголошення зловмиснику про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Що стосується потерпілої, то вона перебуває в лікарні на обстеженні.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: