• Головна
  • Новини
  • Працівників посольства України в Польщі спіймали на контрабанді

05.03.2021, 13:46

Працівників посольства України в Польщі спіймали на контрабанді

МЗС України вже відкликало співробітників, назвавши цей випадок "кричущим" і пообіцявши "ретельне і швидке" розслідування.

МЗС України відкликало двох співробітників посольства в Польщі, яких підозрюють у контрабанді. Про це заявив міністр Дмитро Кулеба у Facebook в понеділок, 1 березня, передає Кореспондент.

"Учора двох співробітників посольства України в Польщі спіймали на гарячому - їх затримали на кордоні при спробі вивезти на службовому авто з України в Польщу велику кількість валюти, золота і контрабандних сигарет. Випадок для МЗС кричущий", - написав Кулеба.

За його словами, обох співробітників негайно відкликали з довгострокового закордонного відрядження і їхня робота в посольстві завершилася. У найближчі години всі формальності з цього питання будуть завершені.

"Проти обох співробітників починаємо дисциплінарне розслідування за виявленими фактами. Розслідування буде ретельним і швидким. Звичайно, презумпцію невинуватості ніхто не скасовував. Але за результатами розслідування я буду готовий приймати будь-які рішення", - додав глава МЗС.

Крім того, відомство буде повністю взаємодіяти з правоохоронними органами, від яких чекає швидкого і неупередженого розслідування і встановлення всіх обставин справи.

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: