• Головна
  • Новини
  • Пожежі на Хмельниччині: рятувальники ліквідували три займання за добу

03.10.2024, 10:59

Пожежі на Хмельниччині: рятувальники ліквідували три займання за добу

Протягом 2 жовтня на території Хмельницької області сталося три пожежі, усі з яких були оперативно ліквідовані силами Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Перше займання сталося на Проспекті Миру у Хмельницькому, де горів гараж. На місце події негайно виїхали чергові караули 37-ї та 3-ї Державних пожежно-рятувальних частин. Завдяки злагодженим діям рятувальників, пожежу вдалося ліквідувати о 06:10 на площі 30 квадратних метрів. Причини займання наразі встановлюються.

Друга пожежа сталася в селі Струга Кам’янець-Подільського району. Тут загорілася господарча споруда на площі 40 квадратних метрів. Рятувальники з Нової Ушиці та місцева пожежна команда з села Вільховець спільними зусиллями ліквідували вогонь, який пошкодив покриття та перекриття споруди. Причину виникнення пожежі також наразі з'ясовують.

Третя пожежа виникла у селі Маначин Хмельницького району, де горіла приватна господарча споруда. Вогнеборці 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини оперативно приборкали вогонь, який розповсюдився на площі 50 квадратних метрів. Попередньою причиною займання вважається коротке замкнення електромережі. Під час пожежі були пошкоджені стіни, будівельні інструменти та речі домашнього вжитку.

На щастя, в усіх випадках обійшлося без жертв. Рятувальники продовжують працювати над встановленням точних причин виникнення кожної з пожеж.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: