• Головна
  • Новини
  • Похорон Віталія Білоножка. Хто із відомих людей прийшов на прощання (фоторепортаж)

12.01.2024, 16:08

Похорон Віталія Білоножка. Хто із відомих людей прийшов на прощання (фоторепортаж)

Сьогодні у Національній філармонії України проходить прощання з Народним артистом України Віталієм Білоножком. На церемонію прийшли родичі, політики та діячі культури.

Зокрема, на прощанні кореспонденти «Главкому» помітили Народного артиста України Василя Ілащука, українського композитора Олександра Золотника, Народну артистку України Ауріку Ротару, нардепа Михайла Цимбалюка, ексміністра культури України часів Януковича Михайла Кулиняка, ексміністра охорони здоров'я часів Ющенка Миколу Поліщука та інших.

На церемонію прощання також прийшли ексрадник президента України, ексміністр охорони здоров'я Микола Поліщук та ексзаступниця глави Адміністрації президента Марина Ставнійчук.

Серед політиків також був народний депутат України від фракції ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк.

На церемонію прощання прийшов також Народний артист України, ексвикладач Київського національного університету театру, кіно та телебачення ім. І. Карпенка-Карого Володимир Талашко, а також український актор театру, кіно та дубляжу, Заслужений артист України Лінартович Дмитро, який наразі працює розвідником 46-тій окремій аеромобільній бригаді.

Серед відомих людей також були Народний артист України Тарас Петриненко та Народний артист, телеведучий, сценарист Петро Мага. А також народний депутат України Микола Княжицький.

На похорон прийшов і Народний артист України Павло Зібров, який добре товаришував із Віталієм Білоножком.

До того ж попрощатися з покійним артистом прийшов Патріарх Православної Церкви України Філарет. Він відспівав пісню для Віталія Білоножка та помолився за нього.

Народний артист України Віталій Білоножко помер у ніч на 9 січня внаслідок зупинки серця. Дружина Світлана Білоножко зазначила, що в той момент артист перебував у лікарні. 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: