• Головна
  • Новини
  • Посол Великої Британії втретє відвідав Львівщину: обговорили інвестиції та продовження співпраці

02.10.2024, 19:22

Посол Великої Британії втретє відвідав Львівщину: обговорили інвестиції та продовження співпраці

З робочим візитом на Львівщину прибув Надзвичайний і Повноважний Посол Великої Британії в Україні Мартін Гарріс.

Це вже третій візит дипломата до регіону. Під час зустрічі з головою Львівської обласної військової адміністрації Максимом Козицьким обговорили питання розширення економічної співпраці та залучення нових британських інвестицій.

Як повідомив Максим Козицький, наразі у Львівській області працюють 119 підприємств з британським капіталом. Посол Гарріс зазначив, що британський бізнес зацікавлений у розширенні своєї присутності на Львівщині, і, ймовірно, кількість таких компаній зростатиме.

У жовтні делегація Львівської обласної державної адміністрації відвідає графство Норфолк, щоб обговорити можливості продовження співпраці між регіонами. Норфолк став першим регіоном Великої Британії, з яким Львівщина підписала меморандум про співпрацю. Цей документ передбачає реалізацію спільних проєктів у сферах економіки, освіти, науки, сільського господарства, енергетики та охорони здоров’я.

"Дякую панові Послові та всьому народові Великої Британії за постійну військову і дипломатичну підтримку, яку ми відчуваємо", – підкреслив Максим Козицький.

Очікується, що візит та подальша співпраця з британськими партнерами сприятимуть розвитку економічного потенціалу Львівської області та збільшенню кількості міжнародних інвестицій у регіон.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: