• Головна
  • Новини
  • Порошенко збирається діяти за принципом "що гірше - то краще"

Андрій Вихопень

політичний оглядач, блогер

Андрій Вихопень родився у Львові в 1969 році, громадський діяч, політичний оглядач, блогер, редактор пабліка "Львівська політика".


13.05.2019, 14:37

Порошенко збирається діяти за принципом "що гірше - то краще"

Щодо призначень, які відбуваються в останні тижні на Львівщині, після фіаско Порошенка.

Події, що відбулись навколо створення поки що ще виконуючим обов'язки голови ЛОДА, паном Синюткою установи "Агенція регіонального розвитку Львівської області" та призначення на посаду керівника цієї установи референта патронатної служби апарату облдержадміністрації, спонукали мене серйозно замислитись на багатьма питаннями. В тому числі, і над тим, що відбувалось на виборах президента тут на Львівщині.

Паралельно хочу звернутись до всіх небайдужих з проханням відгукнутись і допомогти з подальшим збором інформації, а також  за потреби професійно пролконсультувати. Щось мені підказує, що вибори президента України за таких "демократичних" підходів до формування базових установ на Львівщині її очільником відбулись у явно неприродній спосіб. Хочу в цьому розібратись.

Отже, питання перше. Чому створювати та реєструвати Агенцію (регіонального розвитку Львівської області) Синютці "приспічило" несподівано вже тепер, а не у 2016 році, як це було передбачено законодавством, децентралізаційними реформами та взагалі здоровим глуздом? Це вони так опікувались розвитком області? Пригадались відразу ті показушні агітаційно-виборчі поїздки чиновників ЛОДА та РДА селами...

Питання друге. Чому здійснити організаційно-правові заходи, пов’язані з реєстрацією установи (згідно з чинним законодавством), зобов'язали референта патронатної служби ЛОДА в той час, коли функціонує цілий юридичний відділ?

Переглянувши повноваження реферанта, як я їх правильно зрозумів, то здійснення організаційно-правових заходів, пов’язаних з будь-якою реєстрацією в повноваження референта не входять апріорі.

А все це - компетенція юридичного відділу.

Чому саме так волюнтаристськи проводяться рішення в ЛОДА? Чи не тому, що надійшло розпорядження з "центру" максимально працевлаштувати "істіних поршенківців" по різноманітних структурах, аби потім контролювати виконавчу владу на місцях і в разі потреби проводити саботаж і супротив новій владі?!

Пригадуючи сумні роки розбрату та саботажу уряду Юлії Тимошенко у 2005-му, 2008-2009 рр., думаю саме так збирається діяти Порошенко, за принципом "чим гірше - тим краще".

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: