• Головна
  • Новини
  • Пономарьов: Відповідальність за вибух автомобіля Дар'ї Дугіної взяла на себе Національна республіканська армія

21.08.2022, 22:35

Пономарьов: Відповідальність за вибух автомобіля Дар'ї Дугіної взяла на себе Національна республіканська армія

За ліквідацією дочки путінського пропагандиста та ідеолога Олександра Дугіна – Дар'ї, яка сама неодноразово виправдовувала російську агресію, стоїть «Національна республіканська армія», повідомляє видання "Ранок лютого".

Підрив її машини у Підмосков'ї – це партизанська акція, метою якої є опір кремлівському режиму. Про це в ефірі «Ранок Лютого» заявив опозиціонер Ілля Пономарьов. В ефірі він зачитав маніфест “Національної Республіканської Армії”, яка звернулася до Іллі Пономарьова через канал Роспартизан із проханням озвучити, що вона бере відповідальність за акцію:

«Ми, російські активісти, військові та політики, нині партизани та бійці Національної Республіканської Армії, ставимо поза законом паліїв війни, грабіжників та гнобителів народів Росії!

Ми оголошуємо президента Путіна узурпатором влади та військовим злочинцем, який поправив Конституцію, розв'язав братовбивчу війну між слов'янськими народами і відправив російських солдатів на вірну та безглузду смерть.

Злидні та труни для одних, палаци для інших – суть його політики.

Ми вважаємо, що позбавлені права голосу люди мають право повстання проти тиранів.

Путін буде нами скинутий і знищений!

Наша мета – зупинити знищення Росії та її сусідів, припинити діяльність купки кремлівських ділків, які присмокталися до багатств нашого народу і чинили сьогодні злочини всередині країни та за її межами.

Ми оголошуємо чиновників Уряду РФ та регіональних адміністрацій посібниками узурпатора – ті, хто не складе своїх повноважень, будуть нами знищуватись.

Ми оголошуємо бізнесменів, які заробляють свої гроші на корупції та зв'язках з чиновниками-зрадниками Батьківщини та посібниками узурпатора. Майно тих, хто не покається і не виступить публічно проти цієї влади та її війни, і вони самі знищуватимуться нами.

Ми оголошуємо працівників силових структур посібниками узурпатора. Ті, хто не складе зброю і не зніме погони, будуть знищувати нами.

Ми оголошуємо військові вантажі та вантажі тих, хто заробляє на війні та допомагає їй фінансово – законними цілями, які знищуватимуться нами.

Ми пам'ятаємо про вибухи будинків у Росії, які призвели Путіна до влади. Знаємо, що режим не зупиниться перед будь-яким жахливим злочином. І заявляємо: ми проводимо акції лише проти осіб цієї влади. Ми не атакуватимемо цивільні об'єкти та мирних громадян, і якщо путінські силовики робитимуть подібні провокації та приписуватимуть жертви нам – не вірте їм!

Ми закликаємо солдатів російської армії припинити стріляти в наших братів з інших країн – Грузії, Сирії та інших.

Ми закликаємо всіх росіян вступати до наших лав і піднімати біло-синьо-білий прапор нової Росії замість зганьбленого путінською владою триколору.

Ми закликаємо тих, хто готовий боротися, наслідувати наш приклад і повалити цей нелюдський, лицемірний та антинародний режим!

Ми вважаємо неприпустимим, що росіян почали шельмувати по всьому світу через військові злочини, скоєні тими, хто не має ні національності, ні батьківщини, і хто любить лише гроші та владу.
Світ – не ворог Росії, а Росія – не ворог людству і ми доведемо це справою.

Ми дамо захист усім, хто піде на наш заклик.

Усі, хто виконує нашу програму аж до зміни режиму, – звільняються від відповідальності, передбаченої законами узурпатора.

Після нашої перемоги ми негайно звільнимо всіх незаконно засуджених путінською владою.
Ми дамо свободу всім народам, які населяють Росію, і побудуємо нове суспільство – суспільство без олігархів, без корупції, без свавілля чиновників, без принизливої бідності.

Суспільство, у якому кожному віддасться з його праці. Суспільство без воєн та насильства.

Суспільство, в якому влада належатиме народу, де громадяни самі вибиратимуть собі лідерів, і самі організовуватимуть життя своїх міст та сіл.

Ілля Пономарьов підтримав дії Національної Республіканської Армії. За його словами, вона не воює із мирним населенням і не здійснюватиме акції проти цивільних об'єктів.

Пономарьов підкреслив, що на території України також створено Російський Добровольчий Корпус та Легіон Вільної Росії, які воюють на фронтах цієї війни з путінськими загарбниками та готові йти до кінця.

Ілля Пономарьов закликав усіх, хто хоче боротися з путінським режимом, приєднуватись до НРА, надати посильну підтримку опору, тримати зв'язок через телеграм-канал Роспартизан.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: