• Головна
  • Новини
  • Польща збудує новий пункт пропуску через кордон на Львівщині

06.12.2020, 14:55

Польща збудує новий пункт пропуску через кордон на Львівщині

У 2021 році Республіка Польща розпочне будівництво пункту пропуску у Нижанковичах

Автомобільний пункт пропуску через кордон Нижанковичі – Мальховичі будуватимуть у наступному році. Вартість робіт – 109 мільйонів злотих.

Запланований термін реалізації проекту 4 роки. Про це повідомили на Фейсбук-сторінці Форуму розвитку Перемишля, пише Depo.Львів.

На фото ремонт дороги до кордону

"В межах реалізації проекту, що ініціював Воєвода Підкарпатський 19 травня 2020 року визначили інвестора для будівництва автомобільного переходу в Мальховіце. Найвигіднішу пропозицію отримали від фірми PROKOM Construction Sp. z o.o, яка буде відповідальною перед замовником (Воєводою Підкарпатським) за організацію і координацію всіх сторін проекту. Черговим кроком є оголошення тендеру на будівельні роботи. Відбудеться це орієнтовно в наступному році", - йдеться на Фейсбук-сторінці Форуму розвитку Перемишля.

Зазначимо,   у межах українсько- польського проекту "Пантера – Транспорт у районі Перемишля та Нижанкович за спадщину співпраці" до майбутнього пункту пропуску через державний кордон Нижанковичі – Мальховичі відремонтували майже 13 кілометрів доріг.

"Проект реалізовували упродовж трьох років спільно з Асоціацією органів місцевого самоврядування "Єврорегіон Карпати – Україна" за фінансової підтримки Європейського союзу. Загальний бюджет  – 2, 5 млн євро.  Для Львівщини скерували понад 844 тис євро. Для успішного завершення проекту ми виділили цього року майже 12 млн грн з обласного бюджету", - зазначив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

У прикордонному селі Нижанковичі  на Старосамбірщині відремонтували 6 доріг протяжністю 3,7 км доріг. Це вулиці Гагаріна та Лесі Українки із прилеглими до них Першотравневою, Сонячною, Шкільною та Франка.  Дороги облаштували бруківкою, освітленням та системою відеомоніторингу.

Ще 8,7 км місцевих доріг реконструювали у Перемишльському повіті.

  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: