Андрій Вихопень

політичний оглядач, блогер

Андрій Вихопень родився у Львові в 1969 році, громадський діяч, політичний оглядач, блогер, редактор пабліка "Львівська політика".


01.03.2020, 12:46

Політична епітафія уряду соросят

Напишу, чому я так негативно ставлюсь до так званих «соросят», тобто це соборне спрощене визначення всіх тих, хто годується з так званих «недержавних фондів».

Річ в тому, що ці фонди мали б даватися на розвиток громадянського суспільства, щоб держава не могла мати до них фінансових можливих репресивних методів.

Тобто, ось є незалежний громадський діяч, який за отримані від фонду гроші просуває цивілізацію в Україні.

І справді, якщо руку на серце покласти, то є такі люди, які на ділі займаються корисними для України справами, розробляють галузеві програми розвитку, проводять розслідування, допомагають потребуючим.

Але... Біда в тому, що більшість тих отримувачів допомоги, називаючи себе тою самою «новою» рушіною силою України, є, за фактом, симулянтами та філонами.

Мало того, що вони навчились, як "сємєчкі щолкати" проекти і отримувати стотисячні гранти в доларах в рік, вони попросту не приносять жодної користі суспільству, адже ці проекти розраховані лише, аби прозвітуватись грантодавцям, а практичне застосування їх мало цікавить, вони просто копірайтствують західні взірці, "клали" на наші умови і видають це за порятунок країни. А чи це підходить для країни - їх це не цікавить. Їх цікавить тільки БАБЛО.

І отримавши це БАБЛО, цей плангтон паразитів, почав розмножуватись, бо освоїти весь той потік грошей одноосібно доволі важко, тому в Україні сотні тисяч різноманітних грантових геошок, через які і проходять сотні мільонів американських грошей.

Але треба розуміти, що ці всі гроші акумулюються в певних людей і їхніх структурах. І ось вони собі сидять в якомусь типу приватному «унівеситеті» і вчать молодь жити так, як вони живуть самі, тобто, породжуючи собі подібних паразитів.

Такі паразити працювати не хочуть і не можуть, мало того, вони вважають себе вищими за інших, свого роду снобістичний фашизм.

Приклади таких паразитів ви бачите зараз по всюди, і в окремих політичних проектах, це лжепартії і лжегромадське суспільство.

А тепер перехожу до того, що хотів сказати.

Річ у тому, що мені було б начхати на тих паразитів, але...

Вся їхня паскудність в тому, що, видаючи себе за кришталево чистих і незалежних, вони умудряються весь час гроші брати і від влади (якою б вона не була), тобто наші з вами гроші. Крім того, не гребують брати гроші від кланів і місцевих баронів та лендлордів. Тобто, гроші беруть від усіх і служать також тим, проти кого мали б боротись.

Бо вони ж паразити, а паразити пасуться тільки там, де є БАБЛО.

І тут вишенька, ось ці аморальні деструктивні паразити нас з вами повчають, бо ви трактористи і рагулі, а вони дуже європейські і модні.

Тобто, трутень, який в своєму житті нічого корисного для суспільства не зробив, видає себе за щось, що заслуговує уваги.

Розумієте тепер, хто керував урядом?

Пс. Ну і у Львові багато таких «модних», які насміхаються з тих, хто працює, а не паразитує.

Ппс. Але Гончарук і його типу «міністри» показали всю свою непотребність і шкідливість, туди їм і дорога.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: