• Головна
  • Новини
  • У поліції розповіли подробиці ДТП у Комарно - водій був напідпитку

29.09.2020, 17:24

У поліції розповіли подробиці ДТП у Комарно - водій був напідпитку

Водій та троє його пасажирів отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 29 вересня, близько 00.20, на вулиці Щирецькій у місті Комарно Городоцького району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля  «BMW520I», 26-річний місцевий мешканець, не впорався з керуванням та зіткнувся з бетонним стовпцем, через що автомобіль перекинувся. Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

На момент зіткнення в автомобілі перебували ще троє пасажирів, серед яких  - 16-річна дівчина, яка також була госпіталізована з тілесними ушкодженнями. Інші пасажири – місцеві мешканці віком 20 та 24 роки – оглянуті лікарями і відпущені додому.

Під час медичного освідчення було встановлено, що водій «BMW520I»,  перебував у стані алкогольного сп’яніння (2,7 проміле). 

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - штраф від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: