• Головна
  • Новини
  • Поліцейські Рівненщини вилучили арсенал боєприпасів і вибухівки

13.10.2021, 19:23

Поліцейські Рівненщини вилучили арсенал боєприпасів і вибухівки

Понад тисячу набоїв, три кілограми пороху, майже шість кілограмів тротилу, 72 гранати, 42 підривачі, 46 артснарядів, 9 фугасних мін та ще 15 одиниць вибухонебезпечних предметів вилучили поліцейські вчора, 12 жовтня, із гаражного приміщення на вулиці Романа Шухевича.

Про це повідомили в поліції Рівненської області.

За повідомленням працівників ДСНС про виявлену вибухівку о 12:40 на місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та працівники вибухотехнічної служби ГУНП. Поліцейські встановили, що гараж належить загиблому 53-річному жителю обласного центру, який займався пошуками історичних цінностей. Перебуваючи у лісовому масиві у Чернівецькій області, він підірвався на знайденому артилерійському снаряді часів війни дев’ятого жовтня цьогоріч. 

За фактом незаконного зберігання боєприпасів та вибухівки розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Вилучені тротил та артилерійський снаряд калібру 40 мм скеровані для проведення експертизи до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Усі інші об’єкти часів війни передані піротехнічній службі ГУ ДСНС в Рівненській області для подальшого знищення.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: