• Головна
  • Новини
  • Погодили кандидатури на голів Самбірської, Золочівської та Стрийської РДА

22.01.2021, 13:52

Погодили кандидатури на голів Самбірської, Золочівської та Стрийської РДА

Голова Львівської ОДА Максим Козицький подав на розгляд Офісу президента кандидатури голів районних державних адміністрацій, які сформувалися після нового адмінподілу Львівщини (вся територія області розділена на сім районів).

Трьох кандидатів, за даними ZAXID.NET, уже погодили, ще чотирьох претендентів – розглядають. Офіційного розпорядження про нові призначення президент Володимир Зеленський ще не підписав.

Оприлюднювати імена та прізвища кандидатів на голів РДА, яких подали на розгляд президенту Володимиру Зеленському, в ЛОДА відмовились. Однак, як уточнив Максим Козицький, серед них є кілька чинних голів РДА, які очолювали райони до реформи.

«Частина кандидатур, які я подав на розгляд, – це чинні голови РДА, які зарекомендували себе на посаді як професіонали. Зі всіма кандидатами проводять співбесіди в Офісі президента та Кабміні. Остаточне рішення приймає президент. Тому чекаємо на розпорядження президента», – сказав Максим Козицький.

За інформацією джерел в Офісі президента, погодженими можна вважати кандидатури на голів Самбірської, Золочівської та Стрийської РДА. Зокрема Самбірську РДА очолить чинний голова Іван Ільчишин, Золочівську РДА – також нинішній керівник Василь Маркевич, а Стрийську РДА – голова колишньої Сколівської РДА Богдан Янко.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: