• Головна
  • Новини
  • Погода на Заході України: прогноз синоптиків на 25 листопада

25.11.2022, 09:14

Погода на Заході України: прогноз синоптиків на 25 листопада

Читайте свіжий прогноз погоди на 25 листопада у Рівному, Тернополі, Івано-Франківську, Луцьку, Львові, Ужгороді, Чернівцях

Якою буде погода на Заході України.

Погода на Львівщині

За інформацією синоптиків, 25 листопада, на Львівщині буде хмарно з проясненням. Без істотних опадів. Місцями туман, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер північно–західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі 1 – 6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

25 листопада вночі та вранці туман видимістю 200 – 500 м. На дорогах ожеледиця. Синоптики попереджають про І-рівень небезпечності.

Погода на Прикарпатті

В Івано-Франківську й області 25 листопада буде хмарно з проясненнями. Вночі помірний дощ та мокрий сніг. Вдень місцями невеликий мокрий сніг, на дорогах ожеледиця. Вночі та вранці місцями туман, слабка ожеледь, слабке налипання мокрого снігу. Вітер північно-західний, 5-10 м/с, температура повітря в Івано-Франківську – вночі та вдень від 1⁰ морозу до 1⁰ тепла, а в області – вночі та вдень від 3⁰ морозу до 2⁰ тепла.

У високогір’ї Карпат: температура становитиме: вночі та вдень від 3⁰ морозу до 2⁰ тепла.

Погода на Тернопільщині

На Тернопільщині 25 листопада погоду області визначатиме вплив атмосферних фронтів від циклону з центром над Україною. День буде хмарним. Вночі помірний, вдень невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вночі та вранці туман, налипання мокрого снігу, ожеледь. Вітер північно-західний, 5 – 10 м/с. Температура впродовж доби від 4° морозу до 1° тепла.

Вранці 25 листопада очікується туман видимістю 200 – 500 м, налипання мокрого снігу, ожеледь.

Погода на Волині

У Волинській області 25 листопада впродовж дня можливі снігопади. Однак у Луцьку без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 2 – 3 м/с. Температура упродовж доби від 0° до 3° морозу.

Погода на Рівненщині

На Рівненщині 25 листопада спостерігатиметься сильна хмарність, а також снігопади. Але в обласному центрі без опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 5 –10 м/с. Температура коливатиметься від 0° до 3° морозу.

Погода на Закарпатті

У Закарпатській області 25 листопада буде хмарно, місцями слабкі дощі. В горах місцями мокрий сніг та сніг. Вночі та вранці подекуди туман, слабка ожеледь, на гірських ділянках доріг ожеледиця. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2° тепла - 3° морозу, вдень 0-5° тепла, в горах місцями вночі до 6°, вдень до 3° морозу.

Погода на Буковині

Упродовж 25 листопада на Буоквині падатиме дощ зі снігом. Вночі та у першій половині дня можливий туман. Вітер північно-східний, 5 –10 м/с. Температура коливатиметься від 1 до 2° тепла.

У Чернівцях хмарна погода буде триматися до самого вечора. Нічний сильний дощ зі снігом до ранку повинен послабшати, а у другій половині дня зміниться на дрібний сніг. Ближче до вечора він закінчиться.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: