• Головна
  • Новини
  • Побив чоловіка і змусив на колінах просити вибачення: на Хмельниччині поліцейського підозрюють у перевищенні повноважень

19.02.2024, 15:49

Побив чоловіка і змусив на колінах просити вибачення: на Хмельниччині поліцейського підозрюють у перевищенні повноважень

На Хмельниччині правоохоронцю оголосили підозру через перевищення службових повноважень, що супроводжувалося насильством

Про це повідомили у Хмельницькій обласній прокуратурі.

Як зазначажться, цьогоріч у січні до поліції надійшов виклик з одного із сіл у Хмельницькому районі. Продавчиня скаржилась на протиправні дії місцевого мешканця.

"Поліцейські знайшли чоловіка вдома та попросили проїхати з ними до магазину для з’ясування обставин. Останній погодився та вийшов з будинку. В цей час один з правоохоронців завдав йому декілька ударів в обличчя, кинув на землю, наказав завести руки за спину та одягнув кайданки. Посадивши потерпілого в службовий автомобіль, підозрюваний ще декілька разів вдарив його в обличчя. Прибувши до магазину, поліцейський змусив чоловіка стати на коліна та просити вибачення у продавчині. "Прохання" також супроводжувались побоями", - йдеться у повідомленні.

Після чого чоловіка відпустили, пригрозивши застосувати знову фізичне насильство в разі надходження в майбутньому звернень на його протиправну поведінку.

Підозрюваному інкримінують перевищення повноважень, що супроводжувалося насильством ( ч. 2 ст. 365 КК України). Йому обрали запобіжний захід у виді домашнього арешту та відсторонили від займаної посади.

Застереження: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: