• Головна
  • Новини
  • Побиття чоловіка в чернівецькому військкоматі: патрульним висунули попередження

17.10.2023, 08:40

Побиття чоловіка в чернівецькому військкоматі: патрульним висунули попередження

Патрульним поліцейським, які не відреагували на побиття чоловіка в приміщенні Чернівецького міського центру комплектування, висунули попередження

Про це пише Суспільне.

Як йдеться у відповіді обласного управління патрульної поліції на запит журналістів, зробили це за результатами службового розслідування, яке розпочали через відео з побиттям чоловіка у приміщенні центру. Подія трапилась торік 31 липня.

У діях патрульних встановили дисциплінарний проступок та попередили, що у майбутньому їм необхідно дотримуватися службової дисципліни.

Крім того, в ході розслідування було встановлено, що патрульні безпідставно доставили згаданого чоловіка до Чернівецького міського центру комплектування, а також неналежно перевірили його речі. Крім цього, не відреагували на побиття чоловіка.

Що відомо про ситуацію з побиттям у чернівецькому військкоматі

У Чернівцях інцидент трапився ще наприкінці червня минулого року. Відео побиття було записане на камери спостереження, втім мережею воно почало поширюватися лише тепер. Як видно на записі, датованому 30.07.2022 року, працівники патрульної поліції та працівники ТЦК привезли чоловіка у наручниках в державну установу, де завдавали йому побоїв. Як стверджують у повідомленні, катували його задля того, аби отримати згоду на мобілізацію. 

Наступного дня було відкрито кримінальне провадження за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень. Справу передали у ДБР у серпні 2023 року. Наразі встановили особи усіх людей на відео.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: