• Головна
  • Новини
  • Після заборони продажу алкоголю суттєво зросла кількість отруєнь – голова Франківської ОВА про причини послаблень у торгівлі спиртним

12.04.2022, 09:45

Після заборони продажу алкоголю суттєво зросла кількість отруєнь – голова Франківської ОВА про причини послаблень у торгівлі спиртним

У регіонах почали масово виготовляти, продавати сурогатний алкоголь, що привело, до отруєнь Про це розповіла на брифінгу голова Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук, передає "Еспресо.Захід".

"Залишається дискусійним питання про продаж алкоголю з 12 до 16 години на території області. Таке рішення було прийняте оперативним регіональним штабом минулого тижня. Чому? Перш за все тому, що після заборони суттєво зросла кількість алкогольних отруєнь.

Також підпільна торгівля зменшує надходження до бюджету. Особливо місцевого, за рахунок акцизу. А наше завдання як тилової області є підтримка економіки", – сказала Світлана Онищук.

Утім це ще не кінцеве рішення.

"Ми моніторимо ситуацію щодо дотримання часових меж реалізації алкоголю. І якщо будемо виявляти підстави для заборони, то невідкладно прийматимемо рішення", – наголосила голова військової адміністрації.

"Еспресо.Захід"

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: