• Головна
  • Новини
  • Після інтиму дівчина звинуватила хлопця у зґвалтуванні і він повісився

04.08.2019, 12:28

Після інтиму дівчина звинуватила хлопця у зґвалтуванні і він повісився

На Рівненщині 18-річний хлопець наклав на себе руки, бо дівчина після інтиму звинуватила його у зґвалтуванні.

Родичі парубка кажуть, батьки школярки почали вимагати з нього гроші, йдеться в сюжеті ТСН.

Хлопця знайшли повішеним у лісі. Він утік туди після того, як 14-річна дівчина з батьками звинуватили парубка у зґвалтуванні. "Її мати сказала: хай він 50 тисяч дає – і справа закрита. Саша просто такий душевний. Він до душі прийняв", - каже родичка Олександра Людмила Олійник. Люди кажуть, що дівчина із Сумщини гостювала у бабусі, напередодні прийшла у компанію до хлопців, де був і Олександр. Школярка, мовляв, видавала себе за старшу – що їй 17-18 років. 

На місці, де нібито сталося зґвалтування, знайшли засоби контрацепції та папірці від цукерок. Батько Сашка переконаний, що якби її син тягнув дівчину силою, то це чуло б пів села. "А цукерки їсти теж – ґвалтують, а вона цукерки їсть", - дивується Сергій Олійник. Проте через кілька днів у село приїхали батьки школярки та пішли до правоохоронців. "Матір дівчини звернулась до поліції, це жителька Сумської області, про те, що її неповнолітня донька вступила в статеві стосунки з місцевим 18-річним хлопцем без згоди", - каже керівник відділу комунікації ГУ Нацполіції Рівненщини Антон Крук.

У поліції почали допити свідків. Саме тоді батьки школярки начебто запропонували батькам парубка вирішити справу за гроші. "Сказали, що тебе посадять, і він одразу втік. Його погрожували дуже", - каже сестра Олександра Оксана Пишняк. Від першої спроби повіситися Олександра врятувала його бабуся, однак хлопець утік. "Він зірвав той кабель, виходить, але з шиї не зірвав, а так побіг на шиї з тим мотузком. Забіг, і вчора його знайшли", - каже брат Юрій Олійник. 

Хлопець вкоротив собі віку у лісі – новина приголомшила усе село, люди збунтувалися. "Народ піднявся, сусіди всі сказали, шо підем туди, до неї, і будемо робити самосуд", - каже жителька села Глинне Ніна Пацюкевич. Бабуся дівчини, у якої та гостювала, перелякалася не на жарт. "Боюсь на двір вийти. А що, я знаю, хто шо думає", - каже Ганна Рябущиць. Як тільки селяни почали говорити про самосуд, донька з онукою та зятем терміново поїхали додому на Сумщину.

Лікар-психіатр Василь Галябар пояснює, що це подвійна трагедія, а робити винним лише парубка чи школярку – не правильно. "Ми не донесли до старшої людини, тобто до хлопця, юридичні наслідки зв’язку із дітьми, і не застерегли дитину від того, щоб вона не пішла на такі стосунки із хлопцем. Тобто це практично подвійна наша втрата", - каже фахівець.

У поліції проводять додаткові перевірки та експертизу в цій справі. Якщо виявиться, що Олександр не ґвалтував дівчини, її можуть притягнути до відповідальності за неправдиві свідчення. Ймовірно, розглядатиметься слідчими і питання про доведення до самогубства.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: