• Головна
  • Новини
  • Після допису про начальника Генштабу лідер «Антитіл» отримав повістку у військкомат

25.10.2020, 11:33

Після допису про начальника Генштабу лідер «Антитіл» отримав повістку у військкомат

Тарас Тополя заявив, що розчарований отриманням повістки після своїх дописів про Руслана Хомчака

Українського музиканта, лідера рок-гурту «Антитіла» і військового волонтера Тараса Тополю викликали у військкомат. Напередодні він опублікував текст про зловживання службою начальником Генштабу ЗСУ Русланом Хомчаком, пише Zaxid.net.

Першою про те, що Тополю викликали до військкомату, повідомила військова волонтерка, представниця ГО «Волонтерська сотня Доброволя» Наталія Воронкова.

«Хочуть призвати його із запасу, щоб влаштувати веселу службу в учєбці. Нарили якусь прострочену довідку із 2007-2008 років, коли Тарас ще навчався в Академії Внутрішніх справ і намагаються притягнути за вуха порушення правил військового обліку», – розповіла Воронкова.

Вона додала, що Тополя неодноразово бував на фронті, а також регулярно допомагає армії. Також волонтерка нагадала, що Тополя є багатодітним батьком. Зазначимо, що багатодітні батьки мають право на відстрочку від військової служби.

Крім того, Воронкова наголосила, що Тополя – публічна людина, яка ніде не переховується.

Пізніше цю інформацію підтвердив сам музикант. Музикант заявив, що розчарований такою реакцією на свою публікацію про квартири начальника Генштабу ЗСУ Руслана Хомчака. Інших коментарів з приводу отримання повістки він не давав.

Зазначимо, 20 жовтня Тополя у Facebook оприлюднив інформацію про отримання Хомчаком третьої квартири від держави – у Києві. «Попередні він зі службових зробив приватними, одну приватизував на маму», – вказав Тополя.

Крім того, музикант згадував й про наречену Хомчака Анну Коваленко, яку у жовтні президент призначив головою Чернігівської ОДА. Жінку артист пов’язав зі скандалом у Збройних силах щодо відмови вакцинувати українських військових, яких відправляли в Конго.

За словами Тополі, Коваленко, котра обіймала ще посаду заступниці голови ОП, захищала позицію начальника медичних сил ЗСУ, а також «переконувала, що вакцинація не потрібна» усупереч порадам інфекціоністів. Тоді про стосунки Коваленко й Хомчака ще ніхто не знав.

Нагадаємо, у серпні Тарас Тополя заявив, що на його життя скоїли замах. Цей інцидент Тополя пов’язував з його діяльністю, яка стосується вакцинації українських військових у Конго...
 

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: