20.10.2024, 21:51

Пішов з життя ексгітарист гурту "ВВ" Олексій Мельченко

Сумна новина для української музичної спільноти: у віці 48 років помер Олексій Мельченко, відомий ексбасист легендарного гурту "Воплі Відоплясова".

Про його смерть повідомила журналістка Анна П'ятакова на своїй сторінці у Facebook.

Зі слів П'ятакової, вона і Мельченко дружили у молодості, коли їм було по 20-25 років. "Він любив музику, був надзвичайно талановитим бас-гітаристом. Його життя, на жаль, обірвалося 10 днів тому", — написала Анна, додавши слова скорботи: "Шкода, що так рано, що так сумно… Спочивай з миром, друже. Всі, хто знав Льошу, згадайте його сьогодні. Сподіваємося, він уже в кращому світі".

У коментарях під дописом друзі та знайомі Мельченка діляться спогадами, публікуючи архівні фотографії. Олександр Дмитрович, один з його близьких друзів, висловив: "Ми з ним росли, як рідні брати. На жаль, не знайшов більше фоток, але це у пам’ять. Сподіваюся, Бог, багатий милістю, змилується, і ми зустрінемось знову!"

Олексій Мельченко залишив по собі яскравий слід у музичному житті України, а його творчість та дружба з багатьма поколіннями музикантів залишаться в пам’яті шанувальників. Співчуття рідним і близьким музиканта у цей важкий час.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк про владику Василя Семенюка

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: