• Головна
  • Новини
  • Пілот збитого російського Су-35С розповів у полоні про кількість вильотів в Україну

04.04.2022, 12:09

Пілот збитого російського Су-35С розповів у полоні про кількість вильотів в Україну

Зенітно-ракетний розрахунок 81 бригади ЗСУ взяв у полон пілота літака Су-35С, який був збитий 3 квітня 2022 року в районі Ізюма на Харківщині.

Про це Мілітарний доповідає з посиланням на Юрія Бутусова.

Російського пілота звати Сергій Єрмалов – він майор Повірятно-космічних сил РФ. Проходить службу в 159 гвардіському винищувальному авіаційному полку (базується на аеродромі Бєсовєц, Республіка Карелія, полк отримав перші Су-35С в 2016 році).

Сергій Єрмалов розповів, що встиг здійснити 15 бойових вильотів на територію України. Останнім бойовим завданням пілота став пошук українських підрозділів ППО. Літак, яким він востаннє керував, був озброєний протирадіолокаційною ракетою та керованими бомбами.

Під час російського вторгнення в Сирію Єрмалов здійснив 40 бойових вильотів.

Російський терорист Єрмалов, напевно, вбив безліч мирних людей під час ударів по населених пунктах Сирії та України. Безумовно, таких нелюдів треба віддавати під міжнародний трибунал, щоб усі люди у світі бачили вирок – Росія це країна-терорист, російська армія – це зброя мародерів, серійних убивць, ґвалтівників, нічого людського в цих злочинцях немає, – написав Бутусов.

Су-35С – російський багатоцільовий винищувач покоління 4++ (за оцінкою РФ). Виробник заявляє про використання в літаку технологій притаманних 5-ому поколінню винищувачів. Мова йде насамперед про новий комплекс авіоніки на основі цифрової інформаційно-керуючої системи, нової РЛС з фазованою решіткою з великою дальністю виявлення цілей та збільшеною кількістю одночасно спостерігаємих та обстрілюємих цілей, нові двигуни з підвищеною тягою та керованим вектором тяги.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: