• Головна
  • Новини
  • Підрив українського авто на Донбасі: помер другий із поранених військових

08.09.2020, 15:33

Підрив українського авто на Донбасі: помер другий із поранених військових

У лікарні помер український військовий, який 6 вересня підірвався на невідомому вибуховому пристрої у зоні проведення ООС в районі населеного пункту Новгородське Донецької області.

Про це повідомляється на сторінці 35-ї окремої бригади морської піхоти ім. контр-адмірала Михайла Остроградського у Facebook.

«Матрос Волков Руслан Михайлович – вогнеметник вогнеметного взводу роти радіаційного, хімічного, біологічного захисту військової частини А0216. 04.01.2000 року народження», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що військовий помер 7 вересня у лікарні.

«Помер: 07.09.2020 року у лікарні внаслідок чисельних опіків, отриманих під час підриву автомобиля на невідомому вибуховому пристрої у зоні проведення ООС в районі н.п. Новгородське Донецької області.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Руслана Михайловича у зв’язку із його загибеллю. Вічна пам’ять українському Захиснику!», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 6 вересня у зоні проведення ООС на Донбасі український автомобіль підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Один із військовослужбовців помер у той же день у лікарні від отриманих опіків.

Раніше повідомлялось, що двоє українських військових сьогодні, 8 вересня, травмувалися внаслідок підриву протипіхотної міни ПМН-2 у Донецькій області.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: