• Головна
  • Новини
  • Підприємців Львівщини просять відновити роботу та виплачувати зарплати працівникам

10.03.2022, 15:09

Підприємців Львівщини просять відновити роботу та виплачувати зарплати працівникам

Влада звертається до підприємців з проханням відкрити магазини, ресторани, відновити роботу і виплачувати працівникам зарплати. Таке звернення під час брифінгу зробив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький Він наголосив, що економіка повинна функціонувати. Також в адміністрації ведуть перемовини з підприємцями, які приїхали до Львова з регіонів, де ведуться бойові дії.

Про це повідомила Львівська обласна рада у ФБ. 

«У зв'язку з початком війни РФ проти України, більшість підприємців вимушені евакуювати свої підприємства із зон активних бойових дій на захід України. Станом на сьогодні до Львівської обласної військової адміністрації вже звернулись понад 100 підприємств. Найбільше з Київської та Харківської областей. Звертаємося до власників бізнесу Львівщини, якщо у вас є не використані площі, вільні людські ресурси, зголошуйтеся. Будемо знайомити вас із людьми, які прибувають зі східних регіонів України й готові тут відкривати підприємства», - закликав Максим Козицький

Начальник військової адміністрації пояснив, що запропоновані львівськими підприємцями об’єкти будуть розглядатися, як потенційні пропозиції під розміщення підприємств, які перемістили свій бізнес на Львівщину.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: