• Головна
  • Новини
  • Під час концерту Гіги на Львівщині пошкодили приватне майно: деталі інциденту

16.10.2024, 22:24

Під час концерту Гіги на Львівщині пошкодили приватне майно: деталі інциденту

На Львівщині, під час концерту відомого українського співака Степана Гіги, стався інцидент, у результаті якого було пошкоджено приватне майно місцевих мешканців.

Інформацію про це оприлюднили у спільноті "Підслухано у Стрию".

У публікації йдеться про те, що частина гостей концерту проявила недбалість і безвідповідальність, пошкодивши огорожу, а також засмічуючи територію. Мешканці прилеглих будинків звернули увагу на неадекватну поведінку відвідувачів, які навіть справляли нужду в громадських місцях, не думаючи про людей, які живуть поруч, зокрема про ветеранів війни, вдови та дітей військовослужбовців.

Зазначається, що присутність охорони та поліції була недостатньою. Організатори концерту отримали критику за те, що не забезпечили порядок під час заходу. Відомо, що мешканці планують оприлюднити фото та відеоматеріали, на яких зафіксовані моменти безладдя, включаючи випадки, коли гості лізли на автомобілі та гаражі, щоб отримати кращий вигляд на сцену.

У зверненні мешканці також закликали організаторів компенсувати завдані збитки, оскільки відповідальність за подібні інциденти лягає на них відповідно до умов організації заходів.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: