• Головна
  • Новини
  • Під Рівненську ОДА прийшли зо 20 підприємців - протестують проти введення червоної зони

17.03.2021, 12:05

Під Рівненську ОДА прийшли зо 20 підприємців - протестують проти введення червоної зони

​​​​​​​У Рівному зо два десятки підприємців прийшли під будівлю ОДА вимагати, аби місто та область не рекомендували переводити у "червону" зону карантину. Об 11-й годині в будівлі розпочала засідати обласна комісія ТЕБ і НС.

Про це пише Суспільне.

Про те, що Рівне з динамікою захворюваності та збільшенням кількості госпіталізацій наближається до "червоної" зони, напередодні публічно заявив міський голова Олександр Третяк. Він зазначив, що місто чекатиме рішень та оцінки ситуації обласної профільної комісії.

Підприємці, які прийшли на пікет, розповіли Суспільному, що побоюються повернення суворих обмежень та чергового "удару" по їх заробітках.

"В нас такий імпровізований пікет зібрався для того, щоб висловити свою незгоду з цим рішенням. Тому що рішення повинне бути виваженим і до нього дуже багато питань. Ми підготували звернення і сьогодні подамо звернення на ім'я голови облдержадміністрації стосовно цього можливого рішення, щоб його було прийнято виважено, з урахуванням всіх інтересів усіх сторін", – зазначив організатор акції, підприємець Мирослав Мельничук.

Засідання обласної комісії ТЕБ та НС

Раніше, міський голова Рівного публічно закликав обласну владу відкрити для пацієнтів з коронавірусом обласну клінічну лікарню. У ЦМЛ, за словами Третяка, поступово закінчуються місця. В ОДА відповіли меру Рівного, що його слова візьмуть до уваги. Наразі Рівне у "жовтій" зоні карантину. Міський голова не виключає, що у "червону"зону можна потрапити в обхід "помаранчевої", якщо така динаміка захворюваності збережеться. 16 березня комісія ТЕБ і НС Рівного рекомендувала скасувати заплановані у місті масові заходи.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: