• Головна
  • Новини
  • Під Бахмутом загинув львівський пластун Павло Петрущак

08.03.2023, 18:19

Під Бахмутом загинув львівський пластун Павло Петрущак

У боях поблизу Бахмута 3 березня загинув Львівський пластун, Лісовий Чорт Павло Петрущак, який пішов боронити рідну країну на початку повномасштабного вторгення

Про це повідомляє Пласт у Львові.

Павло Петрущак із 2008 року пластував у гуртку ч. 3 "Пінгвіни" к.ч. 3 ім. Івана Виговського, а 2010 року склав пластову присягу та здобув ступінь пластуна розвідувача.

"Після завершення юнакування спільно з активом куреня організовував курінні заходи, був членом проводу курінних таборів упродовж 2013-2015 років, завжди вирізнявся своїм оптимізмом і виваженим поглядом на розв'язання проблем. У 2013 році подав заяву до Великого Плем'я Лісових Чортів та став прихильником куреня. Брав активну участь у Революцій Гідності", – кажуть у Пласті.

Потім Павло проходив строкову службу на флоті в Ізмаїлі у військах берегової охорони. Опісля працював помічником машиніста, мав багато цікавих історій з роботи, якими охоче ділився із друзями.

"Друг Павло, запам’ятається всім, хто його знав, щирою посмішкою, виваженістю, простотою підходу до життя та складних речей, людиною з якою завжди було приємно проводити час", – згадують товариші.


 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: