• Головна
  • Новини
  • Піца-акції в Ужгороді: як замовляти улюблену страву вигідніше?

19.05.2023, 17:52

Піца-акції в Ужгороді: як замовляти улюблену страву вигідніше?

Піца-акції в Ужгороді: як замовляти улюблену страву вигідніше?

Доставка їжі додому — це зручно, вигідно та смачно. Одною з найпопулярніших страв, яку замовляють у нашому місті є саме піца. Сирна, м'ясна, вегетаріанська — вона є вдалим вибором для обіду або вечері. Про те, які піца акції є в Ужгороді, як замовити улюблену страву недорого, та яким закладам надавати перевагу, поговоримо в нашій статті. 

Які акції пропонують піцерії Ужгорода?

Найрізноманітніші. Кафе, ресторани та піцерії регулярно оновлюють перелік спеціальних пропозицій, конкуруючи між собою. Дізнатися про акції та знижки можна, зазвичай, на сайті обраного закладу або в його мобільному додатку. Якщо ж ви замовляєте піцу телефоном, то уточніть про наявність спеціальних пропозицій у менеджера піцерії.

Найпопулярнішими акціями на доставку піци в Ужгороді є:

  • 1+1=3. Замовляйте 2 піци, а третю позицію отримайте абсолютно безкоштовно. 
  • Знижка на самовивіз. Якщо у вас є можливість самостійно забрати своє замовлення, деякі заклади надають знижку від 10 до 20%.
  • “Піца тижня”. Ресторани пропонують обрати певну піцу за зниженою ціною, що теж доволі вигідно. Особливо, якщо зараз “Піца тижня”  —  це ваша улюблена. 

Додатково популярними є акції до дня народження. Заклади надають невелику знижку на меню в день свята та за декілька днів після нього. Щоб скористатися такою акцією, потрібно підтвердити, що ваш день народження  —  саме сьогодні або був нещодавно. Для цього ви можете просто продемонструвати паспорт кур'єру.

ТОП піцерій нашого міста

Якщо ви шукаєте справді смачну піцу, рекомендуємо відвідати Pronto Pizza. Тут ви зможете не тільки знайти широкий вибір різних видів піци, але й створити власний рецепт за допомогою конструктора, що пропонується в закладі. У “Пронто” постійно доступна акція “1+1=3”, (третя піца безкоштовно). Крім того, заклад пропонує швидку доставку та дарує піцу або рол, якщо кур'єр запізниться.

Також можна спробувати смачну піцу вигідно в таких закладах, як:

  • Chili Pizza  —  піца, а також великий вибір перших та других страв. 
  • Кафе-піцерія "Сезар"  —  це місце не тільки для любителів піци, але й для тих, хто любить традиційну закарпатську кухню. 
  • PizzaWood  —  тут на вас чекають великий вибір піци за лояльними цінами та затишна атмосфера.

Під час вибору закладу звертайте увагу не лише на акційні пропозиції, а й на відгуки про піцерію, особливості меню та цінову політику. Дізнайтеся умови доставки (мінімальне замовлення час, зона доставки). Це допоможе вибрати ресторан безпомилково. 

Обирайте заклад, який вам до вподоби, та насолоджуйтеся смачною піцою!

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: