• Головна
  • Новини
  • Переховувався у Львові: чоловіка, який переодягався у жінку та розбещував дітей у шкільних туалетах, судитимуть

21.07.2022, 14:58

Переховувався у Львові: чоловіка, який переодягався у жінку та розбещував дітей у шкільних туалетах, судитимуть

51-річного киянина, якого підозрюють у розбещенні малолітніх учениць, судитимуть у Києві. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі

Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

Відомо, що чоловік переховувався у Львові, де у грудні 2021 року проник до школи у жіночому одязі, зайшов у туалет, де була дівчинка-другокрасниця, якій сказав роздягнутися для огляду, бо він нібито лікарка.

Дівчинку врятувала вчителька, яка помітила тривалу відсутність школярки. При цьому зловмисник відштовхнув педагога та втік.

Ще перед тим, у вересні 2021 року чоловік проник до вбиральні на території школи у Деснянському районі столиці, та скориставшись відсутністю сторонніх осіб, вчинив стосовно 8-річної школярки розпусні дії.

Невдовзі його затримали. Чоловік виявився раніше судимим за аналогічні злочини та, відповідно до вироку Голосіївського районного суду, у грудні 2019 року був засуджений до 12 років позбавлення волі. Однак у вересні 2021 його звільнили на підставі так званого закону "Савченко".

"Рішенням суду від 18 вересня 2021 року чоловіку було обрано запобіжний захід – тримання під вартою з правом внесення застави. Після її внесення він почав переховуватись від органу досудового розслідування та був оголошений в розшук. Втікач продовжив вчиняти аналогічні злочини на території Львівської області.В результаті розшукових заходів його знову затримали правоохоронці", - йдеться у повідомленні.

Чоловікові інкримінують вчинення розпусних дій відносно малолітньої особи (ч. 2 ст. 156 КК України). Йому також вже обрали безальтернативний запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: