• Головна
  • Новини
  • Перемога російськомовного політика із єврейським корінням зруйнувала вигадку, що Україна – то фашистська хунта

23.04.2019, 12:36

Перемога російськомовного політика із єврейським корінням зруйнувала вигадку, що Україна – то фашистська хунта

Велика кількість західних експертів написали, що перемога Зеленського, на їхню думку, руйнує підвалини російської пропаганди.

Про це пише Сергій Сидоренко, редактор "Європейської правди", у статті "Достроково легітимний: чому Захід безпрецедентно швидко визнав перемогу Зеленського".

Сергій Сидоренко: "Річ у тім, що росіяни здавна просувають на Заході думку про неонацистську сучасну Україну. Перемога російськомовного політика із єврейським корінням наочно доводить, що це і близько не є правдою. Іронія в тому, що Україна на деякий час стане єдиною державою у світі, крім Ізраїля, де єврейське коріння матимуть президент і прем’єр.

"І попри це, Україна – то фашистська хунта?" – пожартував автор Politico Давід Патріаракос. "Причому це питання взагалі не порушувалося (під час виборчих перегонів). Тож російській антиукраїнській пропаганді доведеться перепрограмовувати свої меседжі", – додав шведський екс-прем’єр та колишній голова МЗС Карл Більдт.

І, наостанок, про поради.

Мабуть, найбільше Зе-команду потішить рекомендація від вже згаданого шведсько-американського експерта зі світовим ім’ям Андерса Аслунда. Він наголосив, що виборами президента Україна не має обмежуватися. Народ висловився за недовіру владі, а отже, перезавантаження має бути повнішим.

"Українська конституція у частині розподілу влади між президентом та парламентом доволі схожа на французьку. У Франції новообраний президент зазвичай розпускає парламент та оголошує парламентські вибори. Україна має зробити те саме. 27 жовтня (як планова дата) – це запізно", – заявив він.

Мало сумнівів, що у Зеленського, на хвилі нинішнього успіху, думають схожим чином".

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: