18.07.2019, 17:18

Пасажирка легковик загинула у зіткненні з маршруткою

Сорокашестирічна жінка загинула, а водій та дитина потрапили до лікарні - такі наслідки дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася в Козівському районі 17 липня о 13:50 на автодорозі Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам'янка.

Поблизу селища Козова не розминулися рейсовий автобус Баз  А-079 та автомобіль Skoda Superb, повідомили у поліції Тернопільщини.

За попередніми даними, легківка виїхала на смугу зустрічного руху. В цей час на зустріч рухалася маршрутка Бережани-Тернопіль. Уникнути зіткнення не вдалося. Пасажирка легкового автомобіля загинула на місці пригоди, водія у важкому стані доправили у лікарню. Перелом руки і у восьмирічної дівчинки. Її оперують.

На момент аварії в автобусі перебували пасажири. Наразі за меддопомогою звернувся водій автобусу та один із пасажирів.Проте удар, кажуть очевидці, був дуже сильним. Тому правоохоронці не виключають, що потерпілих може бути більше.

Подія внесена в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 2 ККУ. Триває слідство та встановлюються причини небезпечного маневру.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: