11.04.2019, 13:40

Ще один позов проти Супрун

Народний депутат Олексій Ленський від Радикальної партії Олега Ляшка подав до Окружного адміністративного суду міста Києва черговий позов проти в. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун.

Про це міністерка повідомила на своїй  Facebook-сторінці.

"Знову з проханням заборонити мені виконувати обов’язки міністра охорони здоров’я України. Знову провадження відкрито за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи.

Позов подав Олексій Ленський. Офіційне пояснення підстав просто переписане з попередніх позовів своїх колег невільних радикалів. По факту ж причина — порушення схем та корупційних потоків, звільнення одіозних медичних феодалів і пряма конфронтація з ними", - йдеться у повідомленні.

Уляна Супрун акцентує увагу на тому, що адвокатський запит по цьому позову до Міністерства охорони здоров’я України надійшов від тієї самої адвокатської фірми GoLaw law firm, що обслуговує звільнених через корупцію ректорів медичних університетів, Катерину Амосову і Валерія Запорожана. Ректорів, що приводять тітушок до університетів, чинять рейдерські захоплення і всіляко саботують роботу навчальних закладів. Ректорів, які персонально несуть відповідальність за низький рівень медичної освіти і високий рівень корупції в медичній сфері в Україні.

"Ця позовна заява — ні що інше, як чергова атака проти трансформації системи охорони здоров’я. У час, коли увага всього суспільства прикута до виборів і їхніх результатів — сили адептів совєцького союзу, рускава міра і фармацевтичної мафії планують усунути нашу команду з Міністерства охорони здоров’я України", - підкреслює Уляна Супрун.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: