26.09.2024, 14:12

Особливості корму Клуб 4 Лапи для котів

Особливості корму Клуб 4 Лапи для котів

Корм Клуб 4 Лапи для котів є одним із варіантів збалансованого харчування, яке розроблене для підтримки здоров’я та активності цих тварин на різних етапах їхнього життя. Бренд акцентує увагу на високоякісних інгредієнтах та відповідності корму потребам домашніх улюбленців. У виробництві раціонів як для собак, так і для котів використовуються натуральні компоненти. Тут немає штучних барвників та консервантів, тож подібне харчування безпечне та корисне для здоров'я тварин.

Лінійка містить різноманітні варіанти для котів з різними потребами:

  • для кошенят;
  • дорослих котів;
  • стерилізованих тварин;
  • для котів з чутливим травленням або алергіями.

Особливо корма багаті на білок м’яса та риби, що забезпечує розвиток м'язів і підтримує енергію тварин. Коти є облігатними хижаками, тому їм необхідний високий вміст білка у раціоні. А ще їм потрібен таурин – амінокислота, яка підтримує здоров'я серцево-судинної системи, зору та репродуктивні функції. Оскільки коти не можуть синтезувати таурин самостійно, він обов’язково має бути у складі корму.

Корм Клуб 4 Лапи для котів містить необхідні мікро- та макроелементи, такі як кальцій, фосфор і магній, що сприяють зміцненню кісток і підтримці загального здоров'я. Важливим є також баланс мінералів – для запобігання проблем із сечовидільною системою. Формули корму містять компоненти, які допомагають підтримувати оптимальний рівень pH сечі, що важливо для запобігання утворенню каменів у нирках і в сечовому міхурі. Це особливо необхідно стерилізованим котам, які частіше потерпають від подібних проблем.

Для покращення стану шерсті й підтримки здоров’я шкіри виробник додає в корм жирні кислоти. Особливо корисна Омега-3, яка поліпшує роботу серця та зменшує запальні процеси. Що не менш важливо, корм для котів доступний як у вигляді сухих гранул, так і у вигляді соковитих шматочків. Сухий корм допомагає підтримувати здоров'я зубів котів, зменшуючи утворення зубного каменю, а вологий – забезпечує додаткову гідратацію та є для них більш апетитним.

Переваги корму Клуб 4 Лапи для котів

Збалансований склад дозволяє підтримувати котяче здоров’я, а клітковина та ряд корисних компонентів поліпшують травлення. З іншого боку, ретельно зважена кількість мінералів захищає сечовидільну систему. Жирні ж кислоти позитивно впливають на стан шкіри та шерсті.

Корм Клуб 4 Лапи для котів пропонує оптимальний набір поживних речовин, які необхідні для підтримки активності та здоров’я тварин різних вікових груп та з різними потребами. Ви обов’язково знайдете для свого улюбленця щось смачненьке та корисне. Переходьте в Петслайк, щоб зробити свій остаточний вибір!

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк про владику Василя Семенюка

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: