• Головна
  • Новини
  • Оплатити за паркування на майданчиках ЛеоПарковки можна і через термінали City24

05.10.2024, 15:54

Оплатити за паркування на майданчиках ЛеоПарковки можна і через термінали City24

Відтепер оплатити за паркування на майданчиках ЛеоПарковки можна і через термінали платіжної мережі City24. Загалом по місту є 655 таких терміналів, адресу найближчого можна знайти на інфощиті паркувального майданчика. Про це повідомили в ЛКП «Львівавтодор».

«Щоб оплатити готівкою через термінал City24, натисніть на екрані «Інші послуги» та «Оплата за паркування Львів». Оберіть адресу паркувального майданчика і дотримуйтесь вказівок на екрані», - зазначили у комунальному підприємстві.

Нагадаємо, сплачувати за паркування на майданчиках ЛеоПарковки можна:

- безготівково: через веб-сторінки EasyPay, UNIP, відсканувавши камерою телефону QR-код на інфощиті, а також через завантажені застосунки EasyPay, Приват24, UNIP;

- готівкою: через найближчі термінали EasyPay, термінали City 24 (адреси вказані на ). А також через паркомати, якими обладнані 17 майданчиків.

Весь перелік майданчиків ЛеоПарковки - на  на інтерактивній Google-мапі.

Нагадаємо, 1 жовтня цього року набуло чинності нове положення про паркування транспортних засобів на території Львівської МТГ. Серед основних нововведень – впровадження паркувальних секторів та введення нових видів пільгових абонементів на паркування – секторальних та мешканця громади, що здешевить паркування для значно більшої кількості мешканців. Додаткову 50% знижку на придбання таких абонементів мають учасники бойових дій та члени сімей загиблих учасників бойових дій. Також змінився режим роботи деяких майданчиків та розмір плати за паркування.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: