26.06.2023, 16:56

Olya Jaya презентує нову роботу «Запахло дощем»

Українська поп-рок виконавиця Olya Jaya презентує роботу «Запахло дощем». На цей раз співачка відходить від запальних, але ліричних мотивів які були присутні в роботах «Я вдома» та «Хто знає», в більш помірний downtempo. В підтримку релізу було відзняте Mood Video в якому Olya Jaya метафорично «оголила душу» перед слухачами.

"Запахло дощем про гаряче відчуття втрати, заміни тебе кимось хто «наступний», «інший», «новий». Коли знаєш що ці почуття тебе отруюють але все одно хочеш ще раз в них зануритись і відчути солодке п‘яніння від його присутності, хоч знаєш що ти така не одна і сьогодні він гріє тебе, а завтра хтось інший гріє його плече. І все чого хочеться потім - це щоб дощ виплакав весь біль і вогонь спалив всі почуття" - ділиться особистим співачка.

Найближчим часом в планах артистки реліз пісні «Рекорди», також Olya Jaya готує англомовний міні-альбом перекладів кількох своїх українськомовних пісень. Нещодавно відбувся реліз однієї із таких робіт, що потрапить до анонсованого альбому, а саме роботи «Who Knows it», яка є англомовною версією роботи «Хто знає».

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: