• Головна
  • Новини
  • Олена Кондратюк: Правоохоронці мусять прозвітувати перед людьми щодо справ Майдану

19.02.2020, 14:23

Олена Кондратюк: Правоохоронці мусять прозвітувати перед людьми щодо справ Майдану

У Верховній Раді потрібно провести позачергове засідання, присвячене подіям на Майдані. Винні у злочинах проти героїв Революції Гідності повинні понести справедливе покарання.

Про це заявила заступниця голови Верховної Ради України, народна депутатка від «Батьківщини» Олена Кондратюк під час виступу у парламенті, - про це повідомила пресслужба партії. 

«Минуло шість років. Проте усі ми та, найперше родини Героїв Небесної Сотні, на жаль, так і не отримали головного – відчуття справедливості. Справедливого і невідворотного покарання для виконавців та замовників злочинів проти Майдану, на які пішов режим Януковича», – обурилася Олена Кондратюк.

Віцеспікерка наголосила на необхідності проведення позачергового засідання Верховної Ради, присвяченого подіям на Майдані.

«На цьому засіданні слід ухвалити спеціальну заяву Верховної Ради щодо шостої річниці Революції Гідності. Маємо заслухати звіт про поточний стан розслідування злочинів проти майданівців», – зазначила Олена Кондратюк.

Народна депутатка зауважила, що у попередньої влади було вдосталь часу, щоб завершити розслідування справ Майдану, проте вона не впоралася з цим завданням.

«Перебування в керівництві Державного бюро розслідувань адвоката, який раніше захищав експрезидента Януковича, неприпустиме. У найкоротші терміни потрібно завершити розслідування всіх справ. Винуватці мають постати перед судом та в ході справедливого та неупередженого процесу притягнуті до відповідальності. Подальше зволікання в цьому питанні недопустиме!», – резюмувала Олена Кондратюк.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: