• Головна
  • Новини
  • Олег Гуляк призначений новим генеральним директором "Укроборонпрому"

21.10.2024, 13:46

Олег Гуляк призначений новим генеральним директором "Укроборонпрому"

Наглядова рада акціонерного товариства «Українська оборонна промисловість» призначила Олега Гуляка на посаду генерального директора "Укроборонпрому". До цього він виконував обов’язки керівника компанії.

Про це повідомила пресслужба товариства.

Відбір кандидатів проводила міжнародна компанія Odgers Berndtson, яка спеціалізується на пошуку керівників вищої ланки. На посаду претендували понад 20 осіб, з яких до фінального списку потрапили три кандидати. Представники посольств США, Великої Британії та Німеччини брали участь у співбесідах з фіналістами.

Міністр із питань стратегічних галузей промисловості Герман Сметанін зазначив, що Олег Гуляк добре знайомий із потребами Збройних сил і має значний досвід керівництва. Серед головних завдань, які тепер стоять перед новим гендиректором, — збільшення обсягів виробництва, завершення реформи оборонної промисловості та побудова антикорупційної інфраструктури.

Олег Гуляк, який з 2021 до 2024 року очолював Сили логістики Збройних сил України, у вересні став виконувачем обов'язків гендиректора "Укроборонпрому" після того, як його попередник Герман Сметанін був призначений міністром.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк про владику Василя Семенюка

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: