19.06.2020, 20:43

Окупанти обстріляли житлові будинки в Авдіївці

Українська сторона СЦКК повідомила про продовження обстрілів з боку незаконних збройних формувань Російської Федерації мирних населених пунктів вздовж лінії розмежування.

Регулярні обстріли з боку російсько-окупаційних військ загрожують життю мирного населення та пошкоджують цивільну інфраструктуру Донбасу, повідомляють в штабі ООС.

Вчора, 18 червня 2020 року, у вечірній час з напрямків непідконтрольних урядові України селищ Яковлівка та Мінеральне Донецької області найманці здійснили обстріл по житлових будинках Авдіївки. Ворог застосував міномети калібру 82 та 120 мм.

Прибувши на місце обстрілу спостережна група української сторони СЦКК провела фотофіксацію та з’ясувала, що від розриву міни калібру 120 мм було зруйновано господарську будівлю, а також пошкоджений фасад та дах двох житлових будинків. Дві інші міни розірвалися на присадибній ділянці.

Постраждалих громадян внаслідок ворожого обстрілу, на щастя, немає.

Українська сторона СЦКК засуджує дії окупаційної адміністрації та незаконних збройних формувань Російської Федерації щодо обстрілів населених пунктів, що ставить під загрозу життя та здоров’я цивільного населення. Бойовики продовжують безвідповідально нищити житлові будинки населених пунктів, порушуючи усі норми міжнародного гуманітарного права. Такі дії окупантів свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту, в черговий раз демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідомо не виконувати Мінські угоди

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: