• Головна
  • Новини
  • Офіс Президента привітав Ірину Білик з ювілеєм: реакція соцмереж

06.04.2020, 19:55

Офіс Президента привітав Ірину Білик з ювілеєм: реакція соцмереж

На офіційній сторінці Офісу президента України опублікували привітання Ірини Білик з ювівеєм.

"Вітаємо з ювілеєм народну артистку України Ірину Білик.

Своїми піснями вона підкорила серця мільйонів шанувальників і стала справжньою королевою української поп-музики. Пісні Ірини наспівують усі, незалежно від віку, бо вони – про красу, гармонію та кохання.

Бажаємо натхнення, нових вдалих проектів та якомога більше прекрасних творів!", - йдеться в повідомленні.

Частина коментаторів долучились до привітання, проте не всі користувачі Фейсбуку були в захваті від такого привітання на офіційній сторінці Офісу глави держави. 

Зокрема,  Ірина Феденець пише: "Я грішним ділом побігла перевіряти календар чи сьогодні випадково не 1 квітня....в країні повний кмплект....карантин ,криза, переддефолтний стан, скандал з Єрмаком, Степановим ( чи як там нового міністра МОЗ), прем'єра і голову податкової звинувачують у викраденні ПДВ, от от провалять антиколомойський закон, "збалансована програма Міністерства Освіти" відстає від тої, за якою займаються в середньостатистичній школі....яка до холєри Ірина Білик...."

Віктор Вихованець: "Ювілей це добре але ж РЕЙДЕРИ розгулюють 12 місяців по Вільшанській Новоселиці на Васильківщині йде ,тотальний віджим пребережних земель,лихі 90 повертаються.Агов селяни просять про допомогу пане Президент!!!"

Татьяна Олещук : "С ума сайті! Є такий чудовий гурт ДахаБраха, то давайте учасників цього гурту вітати з днем народження, а то якось не чесно"

Olimpia Gussalova:  "Коли ми вже перестанемо з людей, які просто мають талант, робити зірок, богинь і королев! Це їхня робота і не бачу сенсу підіймати їх до неба! Причому гроші вони одержують дуже великі! А про хлопців, які захищають всіх нас від ворога майже нічого не пишуть і не показують. Я хочу впасти на коліна і вклонитися нашим захисникам , які зараз у холоді у багнюці стоять на захисті рідної землі! Хай Бог вам помагає, а Матір Божа охороняє!"

Андрій Зубков: "Привітав ватну подружку))) чекаємо на привітання Ані Лорак"

Майя Кукуєва: "Хто знає, коли останній раз Зеленський був на передовій? Чому немає щоденного брифінгу? Чому голодують воїни? Головнокомандувач де дівся..ау..зєля...десь в спідниці білик заплутався?"

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: