• Головна
  • Новини
  • Обвал мосту на Львівщині: поліцейські відкрили кримінальне провадження

05.05.2021, 17:10

Обвал мосту на Львівщині: поліцейські відкрили кримінальне провадження

Автомобільний міст на автодорозі Н-17 сполученням «Львів-Радехів-Луцьк» у селі Гайок Львівського району обвалився 3 травня близько 19.30.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

На місці події працювали групи реагування патрульної поліції відділення поліції №1, слідчо-оперативна група відділу поліції №5 Львівського районного управління поліції, а також співробітники інших служб поліції Львівщини та Управління патрульної поліції..

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.367 (Службова недбалість) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - штраф від двох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування.

Правоохоронці нагадують - автодорога Н-17 на цій ділянці не проїзна. Організовано об'їзд за схемою (напрямок зі Львова): доїжджаєте до міста Кам'янка-Бузька, там повертаєте наліво і далі їдьте автодорогою Т-14-25 до міста Жовква. Потім дорогою Р-15 до міста Червоноград, потім дорогою Т-14-10 до міста Радехів. Далі - за звичним маршрутом. У зворотному напрямку діє та ж схема об’їзду. Великогабаритні транспортні засоби скеровуються на автодорогу М-06 Київ-Чоп.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: