• Головна
  • Новини
  • Обрив канатної дороги в Італії: число жертв зросло до 14

24.05.2021, 13:21

Обрив канатної дороги в Італії: число жертв зросло до 14

Число жертв унаслідок падіння кабіни на канатній дорозі на півночі Італії зросло до 14 осіб - померла дитина, яку доправили в лікарню. За даними рятувальників, серед загиблих є й іноземці.

Про це повідомила Німецька хвиля.

Отже, число жертв унаслідок обриву канатної дороги  та падіння кабіни в П'ємонті на півночі Італії зросло до 14 осіб. Увечері в неділю, 23 травня, місцеві рятувальники повідомили про те, що одна дитина з двох, котрих раніше в критичному стані доправили гелікоптерами у лікарню в Турині, померла. Загалом, за даними місцевих ЗМІ, в кабіні перебували 15 осіб.

Як кажуть у місцевій поліції, серед загиблих були іноземці, утім, ідентифікація жертв поки триває. У МЗС Німеччини вже повідомили, що німців серед жертв катастрофи, за даними міністерства, не було. Щодо причин нещасного випадку відомо лише, що один з канатів обірвався. На місці працюють слідчі, котрі намагаються з'ясувати всі обставини катастрофи.

Як повідомлялося, невдовзі після аварії рятувальники повідомляли про дев'ятьох жертв. Згодом число загиблих зросло до тринадцяти осіб.

Канатна дорога, на якій сталася аварія, пролягає з розташованого на березі озера Маджоре населеного пункту Стреса на гору Моттароне висотою 1,5 тисячі метрів. Цей район вважається однією з туристичних атракцій П'ємонту.

На канатній дорозі ремонтні роботи проводили в 2014-16 роках, зазначає інформагенція dpa. Її відкрили для пасажирів з 24 квітня після послаблення запроваджених раніше в Італії коронавірусних обмежень.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: