• Головна
  • Новини
  • ОП розповів про кандидата в директори Укроборонпрому одним реченням

21.09.2020, 12:33

ОП розповів про кандидата в директори Укроборонпрому одним реченням

Інформація про кар'єру завідувача відділу Департаменту з питань нацбезпеки та оборони ОПУ Cергія Тихонова надана Офісом президента одним реченням, яке містить дані про навчання, службу в армії, політичну діяльність, найману працю в приватному та державному секторі.

Про це йдеться у відповіді ОП на запит експертної організації StateWatch щодо біографічної довідки Тихонова, який претендує на посаду генерального директора ДК "Укроборонпром".     

"С. А. Тихонов навчався у Київському інституті народного господарства ім. Д. С. Коротченка, Вищому навчальному закладі "Національна академія управління"; проходив службу у Збройних Силах; працював в Київському машинобудівному заводі ім. Артема, ЗАТ "Авіста", Верховній Раді України, державному підприємстві "Держпостачання", Кабінеті Міністрів України, державному підприємстві "Національний культурно-мистецький та музейний комплекс "Мистецький арсенал", ТОВ "Топ України", Адміністрації президента України та Офісі президента України", - йдеться у відповіді ОПУ.    

 

"Запит на біографічну довідку був підготовлений з метою зібрати для суспільства більше інформації про ймовірного очільника державного збройного концерну "Укроборонпром" із сумарним річним доходом в 40 млрд гривень, однак така відповідь ОПУ навряд надає відповідь на питання, хто такий Тихонов", - зазначив голова експертної організації StateWatch Гліб Канєвський. 

Нагадаємо, 9 вересня прем'єр Денис Шмигаль провів співбесіду із Сергієм Тихоновим та передав подання на його призначення гендиректором "Укроборонпрому" в Офіс президента.

У відкритих джерелах є обмаль інформації про Сергія Тихонова. У 1998-2002 роках був нардепом 3 скликання, обирався за списками Прогресивної соціалістичної партії України Наталії Вітренко (№9 у списку), у 1999 році вийшов з фракції. 

У 2002 році балотувався у Раду від блоку "За єдину Україну!", № 89 в списку (виборчий список блоку тоді очолив В. Литвин, серед інших відомих політиків, які входили до виборчого списку блоку - В. Бойко, Г. Кірпа, Д. Табачник, Т. Васадзе, Л. Супрун, С. Бубка).

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: