• Головна
  • Новини
  • Нескоромний показав список політиків, чиновників і бізнесменів, якими нібито скоро займеться НАБУ

27.04.2021, 11:23

Нескоромний показав список політиків, чиновників і бізнесменів, якими нібито скоро займеться НАБУ

Колишній перший заступник голови СБУ Дмитро Нескоромний, якого ЗМІ називають замовником вбивства начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова, оприлюднив список українських політиків, за яких нібито планує взятися Національне антикорупційне бюро (НАБУ)

Про це Нескоромний написав у своєму Telegram-каналі, передає Depo.ua.

За його словами, список нібито сфотографував співробітнику СБУ "на комп'ютері резидента однієї з іноземних розвідок".

"Список людей, в тому числі нардепів з президентської фракції, якими вже найближчим часом займеться НАБУ. Сфотографований співробітником СБУ на комп'ютері резидента однієї з іноземних розвідок. Депутати "Слуги народу", вам його Баканов правда не показав?" – написав Нескоромний.

У списку, який оприлюднив Нескоромний, є низка нардепів від "Слуги народу" – Максим Бужанський, Ольга Василевська-Смаглюк, Микола Галушко, Андрій Герус, Данило Гетманцев, Олександр Куницький, Микола Тищенко ,Євгеній Шевченко, Максим Павлюк та інші. Також серед згаданих у списку є нардепи від ОПЗЖ – Віктор Медведчук, Тарас Козак, Ренат Кузьмін, Нестор Шуфрич, Ілля Кива та інші; від "За майбутнє" – Олександр Герега, Ярослав Дубневич, Ігор Палиця та інші. Є у списку і депутати інших фракцій, а також скандально відомі позафракційні нардепи – Андрій Деркач, Антон Яценко та Олександр Дубінський. 

У списку також є прізвища низки чиновників – зокрема міністр охорони здоров'я Максим Степанов, міністр освіти та науки Сергій Шкарлет та голова НБУ Кирило Шевченко. 

Нескоромний список

Нескоромний список політиків

Нагадаємо, раніше Київський апеляційний суд скасував арешт колишнього першого заступника голови Служби безпеки України Дмитра Нескоромного. 

Також Нескоромний заявляв раніше, що має якісь "цікаві документи" щодо громадянства президента Володимира Зеленського. 

Екс-посадовець СБУ Нескоромний, якого звинувачують у замовленні вбивства бригадного генерала СБУ Андрія Наумова, повідомив, що його залучили до розслідування Bellingcat, а також заявив, що має намір надати європейцям інформацію про корупцію у вищих ешелонах влади України.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: