• Головна
  • Новини
  • Негода у Львові: школи можуть працювати дистанційно, садочки - як звичайно

10.02.2021, 15:10

Негода у Львові: школи можуть працювати дистанційно, садочки - як звичайно

Найближчими днями синоптики прогнозують сильні снігопади та зниження температур. Відтак, як повідомила керівниця управління освіти Львова Зоряна Довганик, зараз освітяни проводять опитування серед батьків з метою визначення формату роботи на четвер-п'ятницю.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Навчальні заклади, де більшість дітей на навчання довозять з різних частин міста, найімовірніше перейдуть на навчання з використанням дистанційних технологій. Тоді як школи, що розташовані в мікрорайонах, де більшість учнів мешкають у пішій доступності, продовжать роботу офлайн. Натомість дитячі дошкільні навчальні заклади працюватимуть у звичному режимі.

«Садочки будуть працювати. Школи зараз проводять опитування серед батьків, і приймається рішення по кожній школі окремо. Наприклад, є школи, які вже прийняли рішення про навчання з використанням дистанційних технологій, тому що дітей туди довозять з різних частин міста. Якщо ж школа розташована в мікрорайоні, наприклад, Тракту Глинянського чи Сихова — це є в пішій доступності, то вони приймають рішення, що діти будуть звично навчатися, або будуть навчатися окремі класи. Ми до кінця дня будемо мати інформацію, яке рішення прийняла кожна школа», — повідомила Зоряна Довганик.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: