27.03.2023, 19:34

Не працює пульт від TV? Можливі вирішення проблеми

Не працює пульт від TV? Можливі вирішення проблеми

ТБ — це одне з найпопулярніших джерел розваг на сьогоднішній день! Чи то фільм, чи улюблена передача - на телеканалах є все. Однак цей комфорт можна легко втратити, якщо пульт управління перестає працювати. Щоб вирішити цю проблему, часто доводиться замовляти новий пристрій управління https://www.aks.ua/uk/catalog/pult-tv/ , але спочатку необхідно перевірити наступні моменти.

Рішення №1. Замініть батарейки

 Якщо ваш пульт довго перебуває в експлуатації, можливо в ньому сіли батарейки. Коли немає реакції на натискання, то в першу чергу замініть батарейки, і перевірте, чи працює пульт. Елементи живлення також слід замінити, коли на екрані телевізора з'являється знак оклику.

Рішення №2. У зоні дії повинно бути сторонніх предметів

 Переконайтеся, що ніщо не блокує бездротовий сигнал. Насправді цей незначний недогляд може завдати безліч клопотів користувачеві. Переконайтеся, що між ІЧ-передавачем пульта та ІЧ-приймачем телевізора немає сторонніх предметів, між ними повинен підтримуватися зоровий контакт.

Рішення № 3. Вимкніть і знову підключіть пульт до телевізора

 Це рішення може бути корисним, коли при натисканні клавіш на пульті індикатор приймача блимає, але телевізор не реагує. Поновіть пару пристроїв і перевірте коректність роботи ще раз. Якщо не допомогло, то приступіть до наступного етапу. 

Рішення № 4. Перезавантажте телевізор або обнуліть налаштування

 Іноді перезавантаження телевізора може вирішити проблему. Особливо це актуально, коли йдеться про пристрої, що мають власну операційну систему. У таких випадках навіть можна вдатися до скидання налаштувань до заводського стану або спробувати оновити систему, якщо прошивка вже застаріла.

Рішення № 5. Вимкніть живлення від телевізора на кілька хвилин.

 Найпростіший спосіб скидання налаштувань - відключити живлення від TV і зачекайте щонайменше 5-10 хвилин. Потім знову можна підключити живлення, щоб перезапустити його. Це має вирішити проблему, оскільки TV запускається з нуля.

  Якщо жодне рішення не виправить ситуацію, то, швидше за все, доведеться купити новий пульт для ТБ.


 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: