06.06.2021, 11:04

Навколо Запитова збудують нову об’їзну дорогу

Навколо селища Запитів, що біля Львова, збудують об’їзну дорогу, що має стати частиною нового відрізку траси Київ – Чоп. Попередньо її будівництво коштуватиме 2,2 млрд грн.

Як повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області у відповідь на інформаційний запит ZAXID.NET, проект дороги мають розробити у 2021-2022 роках.

Попередньо дорога обходитиме Запитів із півночі, матиме чотири смуги руху, по дві у кожну сторону, з 6-метровою розділювальною смугою. На цьому відрізку збудують сім шляхопроводів та один міст.

«Ця ділянка дороги буде продовженням Північної ділянки об’їзної дороги Львова, але її будівництво буде здійснюватися за окремим проектом», – повідомили у Службі автодоріг Львівщини.

Згідно із передпроектною документацією, яку розробили у 2020 році, будівництво об’їзної дороги Запитова коштуватиме 2,2 млрд грн.

Зазначимо, що зараз через Запитів пролягає дорога М-06 Київ – Чоп. Під час обговорення проекту Північної об’їзної Львова мешканці Запитова неодноразово висловлювали побоювання, що нова дорога збільшить кількість транспорту, який їхатиме через село. Натомість новий відрізок міжнародної траси має йти в обхід населених пунктів та примикати до майбутньої Північної об’їзної Львова.

фото умовне

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: