• Головна
  • Новини
  • Навальний прийшов до тями після отруєння, йому посилили охорону

10.09.2020, 11:11

Навальний прийшов до тями після отруєння, йому посилили охорону

Російський опозиціонер Олексій Навальний повністю прийшов до тями і може говорити.

Кримінальна поліція федеральної землі Берлін посилила заходи безпеки щодо російського опозиційного політика Алексєя Навального, який перебуває на лікуванні у клініці Шаріте після спроби отруєння. Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на Spiegel.

Зазначається, що після спільного розслідування Spiegel і слідчої платформи Bellingcat як кількість офіцерів, так і щільність контролю були збільшені навколо клініки.

Цей захід є відповіддю на поліпшення стану здоров'я Навального. У понеділок в Шаріте оголосили, що Навальний виведений зі штучної коми, з того часу його стан покращився.

Повідомляється, що поліція в Берліні хоче запобігти подальшим спробам замаху. Подібні спроби не виключаються з поліпшенням стану Навального, який зможе приймати все більше відвідувачів.

Згідно з інформацією від Bellingcat і Spiegel, Навальний знову може говорити і, ймовірно, може згадати подробиці дня до свого падіння на борту літака з Томська до Москви. Його заяви можуть бути небезпечні для тих, хто стоїть за нападом.

Минулого тижня німецький уряд заявив, що Навального отруїли нервово-паралітичною речовиною з групи "Новічок". Як повідомлялося, був застосований новий, більш смертоносний варіант "Новічка", який має більш повільну дію, і від якого Навальний мав померти ще в літаку.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: