• Головна
  • Новини
  • Нардеп від «Слуги народу» оцінив перспективи розпуску Верховної Ради

09.07.2021, 10:09

Нардеп від «Слуги народу» оцінив перспективи розпуску Верховної Ради

Розпуск Верховної Ради в нинішній ситуації неможливий, тому що немає жодного приводу розпускати парламент і оголошувати дострокові вибори.

Про це заявив народний депутат від «Слуги народу» Олександр Качура в ефірі телеканалу «Україна 24», передає "Слово і Діло".

«Зараз є політичні партії, яким вигідний розпуск Ради, у яких рейтинг став трошки більше і вони можуть завести в парламент більше людей. Вони розхитують ситуацію, сильно хочуть дострокових виборів. Для цього зараз немає ні політичних, ні юридичних факторів», - сказав він.

Качура перерахував причини, за якими може відбутися розпуск Верховної Ради, зазначивши, що зараз жодної передумови немає.

«Є винятковий перелік підстав - відсутність коаліції, несформований уряд тощо. Законопроєкти якісно напрацьовуються, немає потреби з кимось Шукати голоси. Якщо тільки буде якесь сильне політичне потрясіння, все що завгодно у нас в країні буває - тільки це стане причиною дострокових виборів, інших підстав немає», — сказав він.

Нагадаємо, що раніше голова ради Дмитро Разумков також заявляв, що не бачить підстав для дострокового припинення повноважень парламенту.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: