12.07.2021, 14:08

Нардеп Юрченко розповів свою версію ДТП у Львові

Колишній депутат "Слуги народу" Олександр Юрченко прокоментував скандальну ДТП, яка трапилася за його участі у Львові 8 липня.

Свою версію подій він виклав у відео, яке оприлюднив на своїй фейсбук-сторінці, передає "Еспресо.Захід". 
 

Нардеп Олександр Юрченко запевняє, що "ніколи в житті не вживав" жодних наркотичних засобів, а результати аналізів нібито сфальсифіковані другим учасником ДТП.

"Здавав задом, дуже довго здавав. Раптово якісь крики, можливо, я якось відповів. Вибігає людина і починає бігати навколо автомобіля з телефоном. Я з метою, щоб його зупинити, підходжу, взяв його телефон. Був упевнений, що відбувається якась провокація, тому що людина раптово починає агресивно поводитися. Ця людина не просто ображає, а веде себе, ніби це власник Львова – погрози, образи, надзвичайна поведінка, після чого люди, які зібралися, починають вибачатися за поведінку цієї особи", – розповів Юрченко.

Він також запевняє, що водій пошкодженої автівки погрожував йому та навіть вдарив дівчину, яка з ним була. Та додав, що потерпіла вже написала заяву у поліцію.

Олександр Юрченко переконаний, що його навмисне підставили, а аналізи сфальсифікували.

"Я знаю, що нічого не вживав. Чи підсипали (наркотики – Ред.), чи це було якось сплановано. Про те, що лікарі в присутності правоохоронців сфальсифікують аналізи народного депутати мій мозок таких ідей навіть не генерував… Я не вживав наркотики ніколи в житті", – стверджує Юрченко.

Крім того, нардеп розповів, що здавав аналізи в кількох лабораторіях Києва, проте в жодній з них у його крові не виявили заборонених речовин.

Нагадаємо, народний депутат Олександр Юрченко, колишній член фракції "Слуга народу" у центрі Львова скоїв ДТП. Зазначають, що він перебував під дією наркотиків. Так, у четвер, 8 липня, на площі Міцкевича у центрі Львова 32-річний народний депутат Олександр Юрченко за кермом Ford Mustang в’їхав у Volkswagen Jetta, а потім напав на його водія. Внаслідок ДТП ніхто не постраждав, лише автомобілі отримали незначні пошкодження.

Пізніше у мережі з’явилися документи щодо результатів медичного огляду народного депутата Олександра Юрченка, які підтверджують, що депутат перебував у стані наркотичного сп’яніння на момент скоєння дорожньо-транспортної пригоди у Львові.

ДовідковоОлександр Юрченко – народний депутат України 9-го скликання від партії "Слуга народу". 14 вересня минулого року його виключили зі фракції. 

Юрченко відомий корупційним скандалом, який тягнеться з минулого року. У середині серпня 2020 року правоохоронці зафіксували факт передачі та отримання народним депутатом через посередника першої частини обумовлених коштів. 26-27 серпня 2020 року була запланована передача другої частини коштів. Однак подальше виконання спеціального завдання було зупинено.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: