• Головна
  • Новини
  • Нардеп Михайло Цимбалюк: Здохне Путін – прийде Распутін

21.05.2022, 17:28

Нардеп Михайло Цимбалюк: Здохне Путін – прийде Распутін

Звірства російських військових в Україні відбуваються не лише з вини президента РФ Володимира Путіна. Про це в інтерв'ю головній редакторці видання "ГОРДОН" Олесі Бацман заявив народний депутат України від "Батьківщини", генерал-лейтенант міліції у відставці Михайло Цимбалюк.

"Усе, що відбувалося, – не випадково. Не можна звинувачувати лише одного Путіна, казати, що Путін здохне – і все. Ні, я вже казав не один раз, що не буде Путіна – буде [умовний] Распутін. Тобто це вже така страшна річ, яка є в крові росіян”, – сказав він. 

Нардеп зазначив, що сам він не належав до тих, хто негативно ставиться до росіян, але події війни продемонстрували інше.
"Те, що відбулося і відбувається, говорить про те, що це було запрограмовано, що це було зроблено зумисно, що була установка. І складається враження, що вони десь проходили вже вишкіл, тому що в іншому випадку просто людина творити таке з мирними, ґвалтувати жінок та неповнолітніх, убивати і знущатися над дітьми, просто розстрілювати цивільні автомобілі, бачачи, що там діти, – це може робити тільки людина під впливом чи якихось наркотичних, інших речовин, або під впливом якоїсь пропаганди", – пояснив Цимбалюк. 
 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: